Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Solbrillesalg.dk v/.mirapass
Morbærhaven 25
9000 Aalborg
Danmark
CVR: 27225292
Telefon: +45 69 13 90 15
Mail: info@solbrillesalg.dk
Hjemmeside: solbrillesalg.dk

Betaling

Solbrillesalg.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, American Express, Mastercard, Mastercard Debet, Maestro, Mobilepay, ViaBill og Klarnal.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager eller fakturaen udstedes.

Dog leveres produkterne ikke før, betalingen er godkendt af kortudsteder. Alle beløb er i DKK Danske kroner og inkl. moms.

Solbrillesalg.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Det koster 39 kr. på alle ordrer på www.solbrillesalg.dk til alle adresser i Danmark. Forventet leveringstid på varer købt på solbrillesalg.dk er 1-5 hverdage, efter du har modtaget ordrebekræftelsen. Skulle der opstå forsinkelse eller fejl påleveringen,vil du straks blive informeret herom pr. e-mail eller telefon.

GLS leverer de fleste pakker til private modtagere i Danmark via sine PakkeShops. 

Leveringen vil finde sted i med GLS til nærmeste PakkeShop.

Ved modtagelse

Tjek altid pakkens tilstand ved levering. Har den fået synlige skader eller stød, har du som forbruger nemlig mulighed for at skrive under på modtagelsen med forbehold. Det betyder, at du her har mulighed for, at modtage pakken og tjekke den for eventuelle skader.Ved voldsomme skader har du mulighed for at nægte modtagelse. 

Disse forholdsregler sikrer både dig som forbruger, og os som forhandler, mod uhensigtsmæssig behandling af varen under fragt.

Fortrydelsesret

Solbrillesalg.dk tilbyder 14 dages fortrydelsesret på alle varer.  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@solbrillesalg.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os i Danmark uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.  

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.  

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig, dog ikke leveringsomkostninger. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde aftalen, såfremt vi har modtaget varen retur eller dokumentation for returnering. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Når du har kontaktet os enten via e-mail eller standard fortrydelsesret, modtager du besked om returadresse.  

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.  

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.  

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.  

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.  

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du kan oprette din reklamation ved at kontakte os på info@solbrillesalg.dk.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: Solbrillesalg.dk, Morbærhaven 25. 9000 Aalborg  

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.   

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.  

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer m.v.

Vi forbeholder os retten til annullere ordrer hvor der bevidst misbruges gavekortstilbud, email signups og lignende.

Tilbuddet med en rabatkode for e-mail signup gælder én gang for hver person.

Der kan bruges én rabatkode pr. ordre.

Ved misbrug forbeholder solbrillesalg.dk sig retten til at annullere ordren.

Herudover tages der forbehold for pris og tastefejl samt udsolgte varer.              

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.  

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Solbrillesalg.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Den dataansvarlige på solbrillesalg.dk er mirapass.  

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.  

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

Som registreret hos Solbrillesalg.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@solbrillesalg.dk.  

* Handelsbetingelserne er senest opdateret den 18. marts 2021